2017 01.01.2017  -  01.01.3000
Vejledning

FunSkate Free 2 (FSF2)

FunSkate Free 2 er et hold for FunSkate løbere som er kommet et niveau videre fra FunSkate niveauet. Der laves individuelle programmer på 1½ min. til de løbere som er klar til det og der er også mulighed for at deltage i FunSkate konkurrencer.

Holdet kan kun tilmeldes efter aftale med trænerteamet
Tilmeld/Læs mere - (1)

FunSkate (FUNS)
FunSkate tilbydes til alle børn og unge som har lyst til at prøvekræfter med skøjtesporten. Løberne vil være inddelt i grupper efter alder ogniveau. Selvom man måske ikke har en verdensmester i maven, kan man deltage ikonkurrencer og andre arran­gementer, blive dygtigere og have det sjovt.
Holdet for nybegynderen til den mere øvede skøjteløber.
 
Tilmeld/Læs mere - (3)

FunSkate Free 1 (FSF1)

FunSkate Free 1 er et hold for FunSkate løbere som er kommet et niveau videre fra FunSkate niveauet. Der laves individuelle programmer på 1½ min. til de løbere som er klar til det og der er også mulighed for at deltage i FunSkate konkurrencer.

Holdet kan kun tilmeldes efter aftale med trænerteamet 
Tilmeld/Læs mere - (2)

FunSkate Free Mini (FSFM)

FunSkate Free MINI er et hold for FunSkate løbere som er kommet et niveau videre fra FunSkate niveauet. Der laves individuelle programmer på 1½ min. til de løbere som er klar til det og der er også mulighed for at deltage i FunSkate konkurrencer.

Holdet kan kun tilmeldes efter aftale med trænerteamet
Tilmeld/Læs mere - (1)

FunSkate Voksen 1 - Begynder (FSV1)
FunSkate Voksen tilbydes 2 træningsdage om ugen. 
Holdet er forbeholdt nybegyndere. der trænes sammen med løberne på FunSkateholdet
Det vil være muligt at tage klubmærker og deltage i shows.
Tilmeld/Læs mere - (0)

HOLD 4 (H4)

Hold 4 er et hold for FunSkate løbere som er kommet et niveau videre fra FunSkate niveauet. Der laves individuelle programmer på 1½ min. til de løbere som er klar til det og der er også mulighed for at deltage i FunSkate konkurrencer.

Holdet kan kun tilmeldes efter aftale med trænerteamet
Tilmeld/Læs mere - (3)

Konkurrencehold (KON)
Konkurrenceholdene er en sammensætning af mesterskabsløbere/konkurrenceløbere som deltager ved nationale konkurrencer, mesterskaber og i nogle tilfældeinternationale konkurrencer, samt løbere som vurderes at have muligheder for at udvikle sig til konkurrenceløbere.
 
Konkurrenceholdene kan kun tilmeldes efter aftale med trænerteamet.
 
Tilmeld/Læs mere - (30)

Passivt medlemskab (PASM)

Man skal være fyldt 14 år for at have stemmeret i foreningens anliggender. Forældre til et medlem under 14 år har stemmeret, hvis de er tilmeldt som passive medlemmer.Tilmeld/Læs mere - (1)

Morgentræning (MPAS)
Morgentræning
Tilmeld/Læs mere - (2)

DSU Medlemsgebyr (DSU)
Alle medlemmer af en klub under Dansk Skøjte Union bliver opkrævet et medlemsgebyr på kr. 220,- pr. sæson pr. løber. Gebyret opkræves sammen med første kontingentopkrævning. Herefter hver sæson d. 1. januar.
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Leje af Skøjter (LSKØ)
Her kan du leje skøjter
 
Leje af skøjter   125,- pr. måned

Kun klubbens medlemmer kan leje skøjter.

 
Inkluderet i lejen:
Størrelses skift i løbet af sæsonen
Skøjtebeskyttere
Slibning
For bortkommende skøjter opkræves kr. 2000,- 

Klubben sørger for slibning af de lejede skøjter ved sæsonens start. Ønskes yderligere slibning i løbet af sæsonen kan dette aftales el. er snørebåndene defekte udskiftes disse med nye. Kontakt kontoret.

Beskyt dine skøjteklinger: Hav altid skøjtebeskyttere på, når du går på betongulvet i hallen og andre steder, der ikke er belagt med gummi. Tør klingerne grundig af efter brug og husk også at tage beskytterne af, når du kommer hjem, så klingerne kan tørre.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Leje af Skabe (LSKA)
Her kan du leje et skab. 

Leje af skøjteskab      30,- pr. måned

Det er muligt at leje et aflåseligt skab til skøjter og udstyr. Ved leje udleveres en nøgle til skabet. Bortkommer nøglen bliver der opkrævet kr. 50,- til indkøb af en ny.
 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Gæstemedlemskab (GÆST)
Gæste medlemskab 
Kan kun tilmeldes efter nærmere aftale med bestyrelsen. 
Tilmeld/Læs mere - (1)